maso2

Našim zákazníkům a vašim hostům nabízíme nejrůznější jídla. Od tradičních českých až po exotická. To, jaké menu se bude podávat, se spolu domluvíme předem. Zde je základní výčet toho, co vše můžeme nabídnout.
Není nad hovězí gulášek z odleželého vyzrálého hovězího masa nebo nad dokřupava pečenou kůžičku na selátku z českého chovu – s čerstvým pečivem, čerstvě nastrouhaným křenem a hořčicí. Pro labužníky dokážeme připravit i pokrmy z hovězího masa Angus – od šťavnatých steaků až po svíčkovou Wellington nebo zvěřinu.
Milujeme naši klasickou tradiční českou kuchyni – táborskou baštu s domácími knedlíky, hlávkovým zelím, dvěma druhy mas s opečeným buřtíkem a vídeňskou cibulkou. Ani svíčkovou na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami nelze nemilovat.
Salátky stále inovujeme. Doporučujeme náš šopský salát nebo salát z listových salátů, s cherry rajčátky, hrubozrnnou hořčicí a dresingem Vinaigrette. Připravíme k masům i klasický zelný salátek s čerstvým křenem či koprem. Všechny salátky jsou podtrženy dresingem, který ve vašich chuťových pohárcích exploduje v souznění sladkokyselé chuti.
Na grilu upečeme jak selátko, krocana, jehněčí i kůzle, máme praxi i s pečením telat – na to už je ale třeba opravdu velký počet strávníků. Pečeme v klasickém grilu na ohni a bukovém dříví, kde se maso postupně odřezává a dopéká. Máme k dispozici i china box, který pro nás vyrábí Udírny Blatná. Jde o metodu uzavřené pece a grilování na dřevěném uhlí. Tam je sele hotové najednou, vše se pak udržuje v šafingu tak, aby maso bylo stále čerstvé a teplé.
Jednou z dalších mých oblíbených hraček je dvoumetrový soudek, se kterým se dá vyudit jakékoliv maso, nebo ho jen přeudit. Též nám dokáže posloužit jako takový konvektomat. Nad topeništěm je nádoba s vodou, takže cokoliv pečeme tak s párou a v mase je tudíž zachována maximální šťavnatost. Ta vůně čerstvě zauzených mas, když se rozline po prostoru, to se jen sbíhají chutě.
Gril je podtržen krom hořčic, čerstvě nastrouhaným křenem, cibulovou marmeládou a nakládanou zeleninou.
Je libo si objednat pravou jihočeskou zabijačku, čerstvý ovar s vejmrdou? Připravíme zrovna uvařená jelita a jitrnice, skvěle ochucenou tlačenku či sulc, s cibulkou a octem. Škvarky nevyjímaje.
Máme zkušenosti i s přípravou zvěřiny. Můžeme udělat daňka na víně, divočáka se šípkovou omáčkou nebo se zelím nebo srnčí na smetaně, ale v neposlední řadě bažanta na divoko, křepelky či divoké kachny. Možná se to bude zdát neuvěřitelné, ale už jsme připravovali i medvěda. Sladkou tečkou se může stát variace tvarohových minidesertů anebo tradičních svatebních koláčků nebo mini desertů od paní Klufové z Hamru. Zajistíme Vám svatební dorty: Krásné Dorty od Věry, Zdeňka Krásová, Pavlína Tošnerová. Spolupracujeme i svatebními agenturami Stylové Svatby, Šik svatby.
Umíme zajistit i animační program jako dětský koutek s klaunem Hugem nebo dětské malování od Michaely Frýbové. Doporučíme hudbu na svatbu, hudební skupinu nebo Dj.
Snažíme se všem hostům vytvořit domácí prostředí tak, aby byli maximálně spokojeni. Disponujeme inventářem svatebního servisu – včetně dekorací. Dokážeme i vyzdobit vaši svatbu, akci, večírek. Máme inventář pro firemní večírky až pro 500 osob.