maso2

Jsme mladá cateringová firma, působící na trhu od roku 2009.

Nechte nás, se o vás postarat.

Od domácí kuchyně, grilování, po profesionální servis, provoněno skvělou domácí atmosférou. Prázdné talíře, plné bříška a spokojenost hostů, to je oč tu jde.
Maso nám připravuje místní řezník, nakládá a kuchyňsky připravuje pro nás maso na rauty, gril party, teplé bufety.

Tak, aby jsme co nejlépe uspokojili zákazníka, tak aby souznění chutí bylo dokonalé a jedinečné. Není nad hovězí gulášek s odleželého masa Angus, nebo s dokřupava upečenou kůžičkou na selátku z českého chovu – s čertvým pečivem, čerstvě nastrouhaným křenem a hořčicí.

Selátka pečeme na bukovém dříví, na grilovacích akcích se nám, ale i osvědčili ovocné stromy, jabloň, třešeň. Prasátko během pečení potíráme mazáním s červtvě nasekanými bylinkami po celou dobu grilování.
Velice dobře se nám osvědčil krocan, pečený na ohni s nádivkou je opravdu pokrm pro labužníky. Má devět druhů mas a tak na své si přijdou muži i ženy. Před pečením krocana prošpikujem dvoumi kilogramy špeku.

Ta chuť a vůně se snoubí a catering tak dostává kýžený cíl – spokojenost zákazníka. Na rautech se snažíme docílit maximální čerstvosti.

Čerstvě usmaženými na sádle řízečky z vepřové kotlety.

Jako již málokdo, děláme Tatarský beefsteak škrabaný, nemletý! Beefsteak ručně nožem naškrabaný a tak host na rautu dostane opravdu čisté maso. Recept už je naše know how.

Snažíme se využívat místní dodavatele.

Svatby, velmi vzácný den v životě a tak k němu i přistupujeme. Při sestavování svatebního menu i svatebního rautu úzce spolupracujem se svatebčany. Klademe důraz na přání zákazníka i na sezónost pokrmů a vše pečlivě konzultujem. Svatby lze udělat ve vybraném objektu zákazníkem nebo u něj doma.

Dbáme na to, zdal-li mezi hosty jsou Vegetaráni nebo Celiaci, i oni si přijdou na své.

Je důležité, aby propojení chutí bylo dokonalé, všem chutnalo a byli maximálně spokojeni.

Disponujem kompletním svatebním servisem. Vlastníme nožové stany, můžem nabídnout i velký stan včetně sezení, lavic a stolů.

Nabízíme i doprovodné služby jako profesionální ozvučení akce, moderování, Dj´s, ale i Pole Dance. Možnost natáčení videa i s pomocí dronu.

Přijedeme, připravíme, uvaříme, rozneseme, uklidíme, odjíždíme. Jezdíme i venkovní akce s komisním prodejem, jako Dechovkový festival Karel Valdauf v Trhových Svinech, Rybářské Výlovy, Moto sprinty Vodňany atpod.

Působíme po České republice, ale i na území Evropské Unie.

Prádné talíře, plné bříška a úsměv na tváři hostů, to je oč tu jde.

Jako šéf cateringové firmy mám za sebou 12 let působení v kuchyních jako kuchař.
Z toho dvba roky působení v Německu, Restaurant Goldness Prague, Hotel smetana, Pizzerie Schwalbenest, Drážďany.

Jsem držitelem certifikátu studené kuchyně pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky, rovněž jsem absolvent barmanského kurzu I.stupně v režii paní Miloslavy Kelblové.

Jsem absovent ISŠ a Voš Čěské Budějovice Obor kuchař – číšník zakončený maturitou.